Tvrtka IMP Termotehnika regulacija d.o.o. osnovana 1992. godine specijalizirala se za prodaju opreme za regulaciju i mjerenje temperature, tlaka, protoka i razine u sustavima:

  • grijanja, hlađenja, ventilacije, klimatizacije
  • industrija (prehrambena, farmaceutska, kemijska, drvna…)
  • brodogradnja
  • vodoopskrbni sustavi

Na temelju dugogodišnjeg iskustva, naši će Vam stručnjaci dati svu tehničku pomoć pri projektiranju i odabiru opreme na novim projektima, te pomoći kod zamjene dotrajale opreme na postojećim sustavima vodeći računa o optimalnim tehničkim rješenjima uz minimalne potrebe rekonstrukcije.

Cerifikat Boniteta izvrsnosti AAA

Kvalitetu našeg poslovanja potvrđuje i AAA certifikat Boniteta izvrsnosti kojeg smo dobili čak 6 puta: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 i 2020. godine.

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja nadprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za zadnju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci. Najviša ocjena je AAA što znači da poslovni subjekt spada u najviši razred bonitetne izvrsnosti u Hrvatskoj.

Globalno poznati proizvođači / partneri

IMP termotehnika u svojoj ponudi ima samo najbolje za Vas. Zato surađujemo sa najboljim tvrtkama koje su godinama prisutne na globalnom tržištu i koje opravdavaju povjerenje kupaca kvalitetom svojih proizvoda. Neke od njih su: Clorius Controls, Danfoss, Funke, Itron, Samson i Smedegaard.