IMP Termotehnika Logo
Mini VRF MSAN8-X
VRF sustav

Mini VRF MSAN8-X

Vanjska jedinica VRF sustava u izvedbi toplinske pumpe

Visoka učinkovitost

 • KOMPLETNA DC INVERTER TEHNOLOGIJA
  DC inverter tehnologija implementirana i u kompresor i ventilatore precizno zadovoljava traženo opterećenje pri čemu osigurava učinkovitost, kontinuitet rada i vrlo nisku razinu buke.
 • DODATNI GRIJAČ ZA KONTROLU POTHLAĐIVANJA
  Korištenjem pločastog izmjenjivača za sekundarno hlađenje freona postiže se do 15˚ C niža temperatura freona čime se pospješuje izmjena topline i energetska učinkovitost.
 • MINIMALNA POTROŠNJA U STANJU MIROVANJA
  Optimizirani kontrolni sustav jedinice reducira potrošnju energije u mirovanju i do 3,5kW
 • 60 STUPNJEVA LIMITIRANJA KAPACITETA
  U slučajevima gdje je dostupna električna energija ograničena, jedinice se mogu limitirati na 40% do 100% dostupnog kapaciteta s koracima od 1%

Širok raspon primjene

ŠIROK RASPON VANJSKIH TEMPERATURA
Jedinice mogu stabilno raditi pri vanjskim temperaturama između -15˚ C i 52 ˚ C u hlađenju te između -20 ˚ C i 30 ˚ C u grijanju.

VEĆA DOPUŠTENA DULJINA CIJEVNOG RAZVODA
Dužina freonskog razvoda do čak 300m, s maksimalnom visinskom razlikom između unutarnje i vanjske jedinice do 50m. Visinska razlika između unutarnjih jedinica do 15m.

Visoka pouzdanost

 • ANTIKOROZIVNA ZAŠTITA
  Vanjske jedinice izložene blago korozivnim uvjetima su standardno antikorozivno zaštićene, dok se jedinice koje su izložene kiselim kišama ili slanom zraku, kao što je obalno područje, mogu na zahtjev dodatno zaštititi bitne komponente kako bi se produžio sveukupni radni vijek jedinice.
 • HLAĐENJE KONTROLNE PLOČE
  Vanjske jedinice koriste freon kako bi hladile kontrolnu ploču, čime se njena temperatura može sniziti i do 8 ˚ C što rezultira pouzdanijim i stabilnijim radom kontrolnog sustava.

Jednostavna montaža i održavanje

 • STATIČKI TLAK VENTILATORA DO 35PA
  Ventilator može biti podešen da osigura do 35Pa. Zbog toga jedinica može biti smještena u prostore gdje se ne može osigurati dovoljna količina zraka, korištenjem zračnih kanala za odvod toplog zraka iz jedinice.
 • AUTOMATSKO NADOPUNJAVANJE FREONA
  Zahvaljujući specifičnim postavkama ,omogućeno je skladištenje dodatnog freona unutar vanjske ili unutarnje jedinice te automatsko nadopunjavanje, čime se smanjuje vrijeme potrebno za sanaciju kvarova i održavanje.
 • KOMPAKTAN DIZAJN, JEDNOSTAVAN TRANSPORT I INSTALACIJA
  Kompaktan dizajn i mala težina jedinica smanjuju opterećenje na površinu i transport čine lakšim. Jedinice se također mogu prevoziti dizalima ili viličarima, čime se skraćuje vrijeme ugradnje

AUTO ADRESIRANJE

Vanjska jedinica ima mogućnost automatskog dodjeljivanja adresa unutarnjim jedinicama.
Promjena i pregled dodijeljenih adresa moguća je putem bežičnih ili žičanih daljinskih upravljača

Standardno isporučeni, praktični priključci dostupni su na električnoj ploči jedinice kako bi se omogućio rad na licu mjesta s drugom opremom prema zahtjevu korisnika.

Ulaz: Dva kontakta dostupna su samo između načina hlađenja/grijanja i prisilnog isključivanja.
Izlaz: jedan kontakt dostupan za odabir između statusa rada i alarmnog signala.

Zatvori Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.