IMP Termotehnika Logo
VRF MW
VRF sustav

VRF MW

Vanjska jedinica toplinske pumpe hlađena vodom

 • VISOKA UŠTEDA ENERGIJE
  Dizajniran za unutarnju ugradnju, MW serija savršeno kombinira vodovodni sustav i rashladni sustav. COP i EER su do 6,07 odnosno 5,25. U usporedbi sa zračno hlađenim VRF-om, ušteda energije je veća. Osim toga, zahvaljujući konstantnoj temperaturi vode tijekom cijele godine, energetska učinkovitost se uvijek održava visokom.
 • MOGUĆNOST POVRATA TOPLINE NA STRANI VODE
  U modernim velikim zgradama opterećenje između unutarnjeg i vanjskog područja može biti različito. Može se pojaviti u nekim situacijama kada su potrebni i hlađenje i grijanje. MW serija ne samo da može postići pedantnu podjelu sustava u različitim područjima, već također može oporaviti toplinu na vodenoj strani, te značajno poboljšavajući energetsku učinkovitost.
 • AUTOMATSKO ADRESIRANJE
  Vanjska jedinica može automatski distribuirati adrese unutarnjim jedinicama.
  Daljinski i ožičeni kontroleri mogu se koristiti za pretraživanje ili izmjenu adrese svake unutarnje jedinice.
 • ŠIROK RASPON VANJSKIH JEDINICA
  Kapacitet vodeno hlađene serije MW kreće se od 8HP do 36HP, zadovoljavajući sve zahtjeve kupaca od malih do velikih zgrada.

VISOKOUČINKOVITI DVOCIJEVNI IZMJENJIVAČ TOPLINE

S inovativno dizajniranim dvocijevnim izmjenjivačem topline, potrebna kvaliteta vode je niska. Vodena strana ima veliku cirkulacijsku površinu kako bi se izbjeglo začepljenje, osiguravajući veću pouzdanost i lakše održavanje.

ŠIROK RASPON RADA

MOGUĆNOST DUGIH CJEVOVODA

Zatvori Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.